Anmälan och villkor

Anmälan och villkor

Anmälan

Du anmäler dig enklast till någon av våra workshops genom att fylla i formuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa oss eller mejla går det också bra.

Villkor

Om datum inte är bestämt i förväg så kontaktar vi  deltagarna för att hitta ett datum som passar gruppen. Om inte det skulle lyckas väljer vi ut de som kan först kan bestämma sig och fyller upp antalet tillgängliga platser vid tillfället.

Skulle det bli för få , blir tillfället inställt. De finns kvar på en lista av intresserade.

När ett datum är bestämt skickar vi ut en faktura på halva avgiften som skall vara betald inom 7 dagar. Dessa återbetalas inte om du senare väljer att avstå att delta.

Ytterligare en faktura skickas ut på resterande avgiften som skall vara betald senast 14 dagar innan workshopen börjar. Denna summa återbetalas inte heller om du väljer att inte komma. Detta är för att täcka våra förberedelsekostnader.

I händelse av att workshopen blir inställd från vår sida återbetalas hela beloppet till dig.

I workshopavgiften ingår all utrustning och förbrukningsmaterial som behövs för att genomföra den. Dessutom får du en omfattande manual som vi skrivit.

Det som inte ingår i workshop avgiften är resor, förtäring och/eller boende.

Allt deltagande i våra workshops sker på eget ansvar. Vi kommer rekommendera personlig skyddsutrustning att medta  i samband med kallelsen till workshopen.

Språket på workshopen är svenska men det kan genomföras på engelska om så önskas.

Workshoparna arrangeras av Borgåsundsfotografiska HB.